PADLÓLAPOK

                                                                                                                                            

A forgalmazott padlólapjaink gres lapok. Méretválasztékuk a 10x10 cm-től a 60x120 cm-ig terjed. Gyakori, hogy egy termékcsaládon belül 5-6 féle                  méret is megtalálható, amely együtt leburkolva  egyedi felületek létrehozására alkalmas, vagy a különböző helyiségek, különböző mérettel való burkolását              teszi lehetővé.

A magasabb minőségű padlóburkoló lapok teljes keresztmetszetükben színezettek, amely a kész burkolat                   élettartama szempontjából kifejezetten előnyös. A lapok felülete a teljes keresztmetszetében színezett lapok                    esetében is különféle technikákkal válik a  lakberendezés számára élvezhetőbbé.

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

A gyártók burkolólapjaikat az építészeti gyakorlatnak megfelelően szívesen sorolják ismert alapkategóriákba. A teljesség igénye nélkül mi is ilyen                   formában rendszerezzük termékeiket.

                                                                     Fahatású burkolólapok               Rondine  Visual
                                                     Márványhatású burkolólapok      Rondine Himalaya

                                                      Természetes kőhatású burkolólapok

   Rondine Recovery Stone

 

                                                        Műgyanta és betonhatású burkolólapok

    Rondine Swing

                      Hagyományos toscan stílusú burkolólapok    Rondine Tuscany

 

Nem foglalkozunk azzal külön csoportban, hogy mely termékek alkalmasa csúszásveszélynek erősen kitett felületek, kültéri teraszok burkolására, hiszen     valamennyi stílusirányzatban találunk ilyen lapokat. Szép számmal vannak olyan termékcsaládjaink, ahol azonos esztétikai megjelenés mellett kínálunk csúszásmentesített, illetve nem csúszásmentesített lapokat.

A gyártók katalógusai részletesen szólnak ezekről, továbbá üzletünkben megtekinthetik a lehetőségeket.