CSAPTELEPEK

 

Gnutti

Joy és Cilindra

A nálunk kapható csaptelepek a   Gnutti rubinetterie és  az Effepi olasz cégek termékei.  Mindkét cég 100 %-ban olasz termékeket kínál, mind minőségében, mind a felhasznált alapanyagok tekintetében kiemelkedő színvonalon.

 

         Az Effepi cég több mint 50 éves múltra visszatekintő családi vállalat. Formatervezett kerámia betétes termékei közül bemutatunk 12 termék családot.

Megtaláljuk a klasszikus egykarosokat, a modern szögletes csapokat, a rusztikusokat. Az alap színválasztékon kívül 10 féle speciális szín is rendelhető.

        Ezek üzletünkben megtekinthetők és természetesen megvásárolhatók

                                Thor

    Chic7cento

                                 Flo

 

 Chet

Erice

Domino

 

 

  Bitter

            OT 58

   Tosca

 

   Belinda

                                Lares                          Kyros  

          A hagyományos felszerelésű csaptelepeken kívűl a termékcsaládok egy-két-háromfunkciós rejtett csaptelepeket, álló kádtöltőket, rész, vagy komplett falon

                kívüli zuhany rendszereket is felsorakoztatnak.

 

A Gnutti Rubinetterie  cég több mint 100 éve, 1906 óta gyárt csapokat. Termékeire a felhasznált anyagokból és a saját fejlesztésű alkatrészekből álló műszaki megbízhatóság a jellemző. A cég a funkció rovására menő esztétikai megoldásokkal szemben a kiforrott, stabil megoldásokat preferálja. Bár a csaptelepek megbízhatósága évtizedek óta bizonyított, mégis garantálja az esetleges alkatrészek szállítását is.    

A termékpalettán, s egyszersmind a mi kínálatunkból megtalálhatók a hagyományos egykaros csaptelepek, mint. pl. a Trapezio, amely a legnagyobb testű, s a legnagyobb kerámia betéttel (értsd biztonsággal) szerelt család, vagy az Asso család, amely valamivel kisebb öntvényből és betétből áll. A rusztikus fürdőszobák felszereléséhez pl. a Vittoriana család, amely hagyományos formavilága mellett kerámia betéttel készül. De ugyanígy szerepel a kínálatban a modernebb Cilinidra (hasonló felszereltséggel), vagy a Joy.

 

 

      

 

                   

           

 

 
                                                                                                            vissza a termékekhez